Kvalitetsfuldfoder fra Nordic Horse

Nordic Horse laver kvalitets foder og tilskud til heste, tilpasset de danske forhold.

Nordic Horse tager udgangspunkt i at opdele hestens foderbehov i 5 grupper, i en foderpyramide, næsten som vi kender den fra mennesker.

I denne artikel vil vi fortælle om den gruppe de kalder Nordic Raw Complete, ofte også betegnet som fuldfoder; altså krybbefoder med de vitaminer og mineraler som en hest har brug for, sammen med et godt grovfoder.

Nordic Raw Complete

Nordic Horse Raw Complete serien er en række fuldtdækkende foderblandinger, 8 forskellige i alt, som hver især tager udgangspunkt i hestens energibehov.

Nordic Raw Complete er baseret på at dække hesten fuldt ind med proteiner, aminosyrer, fedtstoffer, tanniner, mælkesyrebakterie, anitoxidanter, æteriske olier, bitterstoffer og flavinoider. Kombinationen af disse giver en hest forudsætning for et godt og langt liv, hvis den samtidig får komplekse kulhydrater fra grovfoderet.

Lyder de forskellige betegnelser lidt langhårede, og er du i tvivl om hvilket foder du skal vælge til din hest, så er der ingen grund til at blive forvirret; Nordic Horse har sørget for at tilpasse foderet meget specifikt efter hestens behov.

De forskellige typer fuldfoder

Nordic Classic er et foder med højt fiberindhold, hvilket heste har brug for, for at opretholde en sund tarmflora. Dette foder er fuldtdækkende til ride- og avlsheste. Det kan bruges til mange forskellige heste, og er derfor et økonomisk foder. Classic fås både som cobs og i pilleform

Nordic Gastric Zero er udviklet specielt til de heste som har en sensitiv fordøjelse eller sensitive slimhinder, eventuelt med tendens til mavesår. Foderet er helt uden korn og fyldstoffer, og med 100% FoodState vitaminer. Foderets lave indhold af stivelse har en positiv effekt på optagelsen af næringen fra hestens foder. Gastric Zero er desuden et godt valg hvis du vil tildele et fuldfoder som er lavt på stivelse og sukker

Nordic Grow og Grow Lite er strukturfyldte müsliblandinger som er sammensat specifikt til avlshopper og ungheste i vækst. Blandingen indeholder både olier, urter, frø, kerner, bør, rodfrugter og frugter som medvirker til at beskytte og optimere hele mave-tarmsystemet hos hoppe og afkom. Lite versionen er lavet til de mere nøjsomme heste.

Nordic Sport og Sport Lite er et naturligt afbalanceret krybbefoder, der indeholder alt hvad den toppræsterende hest har brug for for at yde sit bedste. Sport og Sport Lite er udviklet i samarbejde med forskere og afprøvet på en lang række top-ydende heste indenfor både dressur, trav, kørsel, spring og distance. Lite versionen er beregnet til de nøjsomme heste, eller de som ikke særlig godt tåler korn eller melasse.

Nordic Lite Müsli er til hesten med sensitiv fordøjelse. I denne blanding er der taget højde for de mange heste med intolerancer. På grund af den lave mængde stivelse og den tilsatte esparsette har denne blanding en evne til at forbedre fordøjelsen samt forholdene for de gode mikroorganismer i hestens stortarm.

Nordic Active Müsli er et fulddækkende foder som giver optimal og stabil energi uden at gøre hesten varm. Blandingen er baseret på fransk lucerne som giver en god struktur og sikrer et højt fiberindhold.

Happy Horse rideudstyr er stolte over at være Nordic Horse forhandler, og rådgive om produkter, som giver gode forudsætninger for et langt, sundt og naturligt liv for hestene.

Hos Happy-Horse.dk forhandler vi hele Nordic Horse’s sortiment, så har du specielle behov, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så skriv til os på kundeservice@happy-horse.dk, så hjælper vi dig godt videre:)